Toplam Ziyaretçi Sayısı: 4439275 • Son Eklenen Belge Tarihi: 2017.09.23
Açık Yayın Politikası

Gıda Teknolojisi Derneği Açık Yayın Politikası

GIDA Teknolojisi Derneği, bilim insanlarına ve kamuya bilgi alışverişi amacıyla açık yayın politikası uygular. Herkes, derneğin internet sitesinde yayımlanmış GIDA Dergisi makalelerinin tam metnine ve Gıda Teknolojisi Derneği tarafından düzenlenmiş ulusal ve uluslararası kongrelerin bildiri özetlerine herhangi bir abonelik ücreti vb. bir fiyat engeli ile karşılaşmadan ücretsiz ve sınırsız erişim sağlar.

Hakemli ve saygın olan GIDA Dergisi, yayın kayıtlarının korunmasına yardımcı olmak adına CAB Abstracts, Citefactor, Index Copernicus, EBSCO, ULAKBİM UVT (Yaşam Bilimleri Veri Tabanı) ve DOAJ veri tabanları tarafından taranmaktadır.

Açık erişim yayınlar, yüksek düzeyde erişilebilirlik ve kullanılabilirlikleri nedeni ile başka çalışmalarda daha sıklıkla kaynak olarak gösterilmektedir.

Yayınlara, arama motorları ve dizin veritabanları aracılığı ile daha kolay erişilmektedir.

GIDA Dergisine gönderilen makalelerde ve Gıda Teknolojisi Derneği tarafından düzenlenen kongrelere gönderilen bildirilerde editörlük, hakemlik vb. gibi işlemler için herhangi bir ücret ödenmemektedir. Kongrelerdeki kayıt ücreti buna dâhil değildir.

GIDA Dergisinde basıma kabul edilen makaleler ve kongre bildiri kitabında basılan bildiriler hızlı bir şekilde internet ortamında yayımlanır.

Gıda Etkinlikleri Takvimi Ağustos 2017

3. Uluslararası Gıda Teknolojisi Kongresi 2018 Ekim Kapadokya. Bizi izleyin...

International Poultry Science Congress of WPSA Turkish Branch’2018

11-13 Ekim 2017 Ankara